Corn dogs

Oktober Top 5 opskrifter #3

For at slutte Oktober af og starte november med maner, får i her de 5 mest populære opskrifter fra oktober måned; Oktober Top 5 opskrifter #3, September top 5 opskrifter #2august top 5 opskrifter #1 finder du her.
Oktober bød på en masse nye ting for os som familie og vi tog en spontan tur til Canillas de Aceituno i Spanien med ungernes farfar 🙂 Hvor vi fik spist en masse friske figner, plukket KÆMPE mandler og hygget på både stranden og ved poolen.
Igår havde vi så Halloween, vi havde faktisk ikke planer om at gå “slik eller ballade”, da ungerne trods alt blot er 2 og 4 år. Efter 3 hold udklædt børn havde banket på døren og fået udleveret en håndfuld slik, kom der lys i øjene på ungerne som pludselig godt kunne se fidusen i at tage en lang gåtur inden sengetid.
Christian fik en dinosauer dragt på og Bella blev til en abekat – for tror næppe jeg havde fået dem til at tage hverken killer kostumer eller heksedragte på, det er de trods alt stadig alt for små til. ^.^
Vi mødte flere fra børnehaven og ungerne blev bedre og bedre til at være åbne overfor dem vi bankede på hos som turen skred frem. Christian kan godt være MEGET genert, og det startede han skam også ud med at være, men efterhånden som han fik banket på, taget pænt imod et stykke slik og sagt pænt tak og vinket farvel, begyndte han at være mere udadvendt for hvert hus med tændt græskar vi besøgte 😀
Gik i slik eller ballade igår?Her kommer hvertifald læsernes top 5 opskrifter fra oktober:
Nummer 5:  Hjemmelavet naturligt sødemiddel til kager, smoothies og lignendne projekter.
Hjemmelavet naturligt sødemiddel
Nummer 4: Verdens bedste lasagne til en aften med daten eller hygge for familien.
Verdens bedste lasagne
Nummer 3: Nem æggesalat til madpakken.
æggesalat
Nummer 2:  Hurtige daddelkugler til hygge i weekenden, når sulten melder sig eller måske som konfekt op til jul? 😉
Hurtige daddelkugler
Og til månedens vinder, som kan bruges til både madpakken, frokost, som tilbehør til aftensmaden og som eftermiddags ulvetime snack til ungerne efter institution.
Nummer 1: Sunde blomkåls tots
Sunde blomkåls tots

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corn dogs