Rå ingefærs kagemænd - duften af jul.

5 min Chai konfektkugler

5-min-chai-konfektkugler1Vi er gået i total bagemode herhjemme med en masse konfekt, manden er ved at få pip og snakker om at vi skal have et konfekt/bage stop frem til jul :O Tror han vinder, for vi har ikke lavet mindre end 15 forskellige opskrifter og det er kun den 6 december 😀 Såååå han får en lille pause for nu… (læs: weekenden over).
De her kugler er nok en af mine personlige favoritter, for er nok lidt af en chaiaholic. Har lavet et mix jeg har stående i skabet og kommer det efterhånden i alle bagværk jeg kan slippe afsted med. Bagte en banankage med peanutbutter og chai den anden dag, den skal i glæde jer til <3 De her 5 min chai konfektkugler er helt perfekte små spicy kugler til alle os chai-aholics 😉

5 min Chai konfektkugler

Til 20 kugler, skal du bruge følgende:
150g dadler, hvor stenen er fjernet
30g mandelmel
85g glutenfri havregryn
1 tsk kanel
½ tsk stødt ingefær
¼ tsk stødt allehånde
¼ tsk stødt nellike
¼ tsk vaniljepulver
1 spsk sukrin (alm. sukker kan også sagtens bruges)
1 spsk kokossukker
1 tsk kanel

Start med at komme mandelmel, havregryn og krydderier(kanel, ingefær, allehånde, nellike og vaniljepulver) i en minihakker og kør indtil du har en fin mel. Tilføj dadlerne, hvis der ikke er plads, så kom blandingen over i en skål og kør dadlerne helt cremede og vend det i melet indtil det er en homogen masse og rul 20 kugler (ca. 15g stk).
Bland det sidste sammen, ved at vend sukrin, kokossukker og kanel i en lille skål.
tril kuglerne i blandingen og kom den i en skål og stil den på køl indtil servering eller opbevar den ved stuetemperatur.
De er helt perfekte små chai spicy kugler til alle os chai-aholics 😉
5-min-chai-konfektkugler2
Søger du noget bestemt? I menuen ovenfor kan du bladre tilbage i opskrifter, herunder forskellige kategorier 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå ingefærs kagemænd - duften af jul.