5 min Chai konfektkugler

Sponsoreret video og Konfekt abrikossnitter

// sponsoreret film

Julen nærmer sig med hastige skridt og  der dufter af julebag, gran, gløgg og julekrydderier alle steder vi bevæger sig hen. Vi mødes med familie og venner over julefrokoster, hygge og bagning af året sidste kager og vi drager på udflugter til de forskellige julemarkeder rundt omkring i landet.

For os handler julen om at nyde hinanden og gøre lidt ekstra ud af tilværelsen i tiden op til juleaften. Det handler om de hyggelige stunder med nissebanden, julekalendere med forskellige små juleeventyr læst op i skæret af levende lys og en masse hjemmebag, konfekt, forskellige lækkerier og gaver vi kan dele med familie, venner og dem som ikke selv har mulighed og overskud til at lave det.

Vi er i år hoppet med på julebølgen tidligt og har lavet en masse småkagedej til fryseren, som er lige til at tage op og bage senere på måneden samt konfekt i bøtter i skabene og vi har i år tilmed en 2 år gammel fordej til honningkagehjerter klar. Ungerne og mor her, har været kreative og lavet en masse lys dekorationer som varmer rummene op og stille tæller ned til juleaften. Vi har lys og nisser over alt, samt to sokker til små ting fra Nissen 😉 Nissen er nemlig flyttet ind og driller ungerne med sjove påfund!

Hvad betyder julen hjemme hos jer?

Konfekt abrikossnitter

konfekt

konfekt abrikossnitter

Til en portion, skal du bruge følgende:
100g tørrede abrikoser (de blødeste i posen)
70g mandler
30g dadler
1 tsk appelsinsaft
1 tsk revet appelsinskal
50g sesamfrø

Start med at blende abrikoser, dadler, appelsinsaft og -skal til en fin masse.
Tag det ud og form det i en lille firkant og skær det ud i tern og vend det i sesamfrø.

// sponsoreret af LIDL

2 kommentarer

 • Jeg har netop lavet et indlæg idag om et pludseligt, oprigtigt anfald af hjemmelig julestemning.
  Mandariner, AntonBerg whiskeyflasken, mors risalamande og flæskestegssauce er altid store hits her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nynne

   Ja det er så dejligt 😀 Ej havde helt glemt mandariner 😮 dem skal vi så meget op og købe senere, dem havde jeg helt glemt… Mums ris a la mande og flæskestegssauce er altså også bare vildt lækkert ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 min Chai konfektkugler