M Den bedste mørbradgryde

Da vi fyldte fryseren for ikke så længe siden, så lavede jeg en stor portion mørbradgryde, for kombinationen af den cremede sauce, mørbrad, tomater og cocktailpølser er nemlig i rigtig høj kurs hos de mindste på matriklen! Og jeg fortstår dem udemærket godt, det er simpelhen så lækker en ret <3
Det her er nok den bedste mørbradgryde jeg nogensinde har fået og at se ungerne bede om en anden og tredje portion bekræfter mig vidst meget godt i at jeg har ret.
Til 4 personer, skal du bruge følgende:
200g bacontern (gerne en røget bacon du selv skærer i tern, det gør den kun bedre)
2 små løg
1 spsk olivenolie
250g cocktailpølser
2 tsk hvedemel
2 tsk paprika
1 lille dåse tomatpuré
3  dl grøntsagsboullion
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber
Ris som tilbehør

Hak løgene fint og steg det sammen med bacon i lidt olivenolie i en stor gryde.
Fjern sener og det hårde fedt, og skær mørbraden i bøffer, som trykkes flade og kom dem i gryden sammen med cocktailpølserne og steg indtil bege dele har fået farve.
Pisk paprika, mel og tomatpuré sammen og tilsæt boullionen.
Kom paprika tomat’saucen’ i gryden og kog i 7-8 minutter og tilsæt tilsidst fløden og smag til med salt og peber.
Kog risene efter anvisning på posen.
Server mørbradgryden mens den stadig er varm og nyd den mens vinden suser afsted udenfor vinduet 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *