M Rimmet laks

Ren blær – lav din egen rimmet laks til forret ! Det er ikke helt umuligt og er super lækkert med lidt grønt og æg.

Til en forrret til 4 personer, skal du bruge følgende:
1/2 øko citron
1 spsk salt
1 tsk rørsukker
1/2 tsk korianderfrø
350-400g laksefilet uden skind

Riv citronskal og blend det med salt, sukker og korinderfrø. Deys det over begge sider af laksen, og tryk det let med hånden.
Pak laksen ind i folie i en tillukket pose og lad laksen rimme i køleskabet i 48 timers tid.
Vend laksen en enkelt gang efter et døgn.
Skær laksen i tynde skiver og server med sprød grønt, blødkogt æg og evt lidt persilleolie eller en aioli.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *